Latest Posts

01 May 2012

POETRY

  Crown of Success By the grace of Allah we are gathered here, Crowning your success so great and dear! Oh what a mighty reminder this day is, It is the moment of joy and a great bliss. Of no importance this place use to be, But men of vision

0
30 Apr 2012

Articles/ Contemporary

Një njeri, dy të vërteta Mr. Omer Kadriu Njeriu është qenie i cili orvatet të jetojë së më mirë në këtë botë, duke e haruar të vërtetën e cila e rrethon dhe e detyron që të mendojë edhe për një të vërtetë tjetër, e cila është më se reale. Për

0
30 Apr 2012

Worship

PROPHET MOHAMMED’S ( a.s) CONTEST Feb15, 2011 PreK-12th Grade Question and answers for Prophet’s Contest. Pre K-KG Grade Q. 1- Who is our Prophet? A. 1- Our Prophet is Prophet Muhammad a.s. Q. 2- Who was Prophet’s a.s Father? A. 2- Abdullah bin Abdulmuttalib. Q. 3- Who was Prophet’s a.s

0
26 Apr 2012

Islamic Wisdom/ Urtesi Islame

Tahir Kukaj Kush është mëkatar më i madh se sa ai qe i përmenden atij shenjat e Allahut dhe pastaj u largohet-ua kthen shpinen atyre.(Qur’an 32:22) Kur’ani të udhëzon duke të treguar sëmundjet tuaja dhe shërimet tuaja, sëmundjet tuaja janë mëkatet e shërimet janë kërkimi falje Allahut xh.xh. Nëse nuk

0

LATEST REVIEWS

SHARE

Sample Home