17 Apr 2013

AICC & LOGC & Interfaith New York working Together April 17, 2013

AICC & LOGC & Interfaith New York working Together April 17, 2013

0
17 Apr 2013

A Diologue on Belief, Practice and Faith

Building Bridges Coalition of Staten Island & Community Days Presents A Dialogue on Belief, Practice and Faith Clergy of several different faith: Budhist, Caitholic, Hindu, Jewish, Muslim, Protestant Tuesday April 16, 2013 at 7:30 PM At Jewish Community Center

0
18 Mar 2013

Interfaith Seder March 14, 2013

Interfaith Seder March 14, 2013

0
11 Mar 2013

Faith Leaders for Family UNity Prayer Breakfast

 Faith Leaders for Family UNity Prayer Breakfast Church of St. Clare March 11, 2013

0
22 Jan 2013

Visiting Cardinal Timothy M. Dolan Jan22, 2013

Visiting Cardinal Timothy M. Dolan Jan22, 2013

0
08 Jan 2013

Interfaith Prayer at Holy Rosary R.C. Church Jan6, 2013

Interfaith Prayer at Holy Rosary R.C. Church Jan6, 2013

0
20 Nov 2012

THANKSGIVING DINNER at Staten Island Nov18, 2012

THANKSGIVING DINNER at Moravian Church Staten Island Nov18, 2012

0
20 Nov 2012

The Poor People’s Dinner Nov19, 2012

The Poor People’s Dinner Nov19, 2012 AICC delegations participate at “The Poor People’s Dinner” Nov19, 2012 contributing in this fund raising for victims of Hurricane Sandy.

0
28 Aug 2012

Interfaith Activities ” WHAT MAKES US ONE”

  “WHAT MAKES US ONE” PROGRAM AUGUST 26TH 2012 – Start 2:00pm HINDU TEMPLE Opening Prayer – Rabbi Michael Howald Saint Philips Baptist Church – 2 Minutes HINDU CHANT – 4 Minutes Dr. Nair, Usha & Sulton Jain WELCOME PURPOSE OF THIS DAY BACKGROUND OF BUILDING BRIDGES Reverend Charles Howell

0
30 Apr 2012

Articles/ Contemporary

Një njeri, dy të vërteta Mr. Omer Kadriu Njeriu është qenie i cili orvatet të jetojë së më mirë në këtë botë, duke e haruar të vërtetën e cila e rrethon dhe e detyron që të mendojë edhe për një të vërtetë tjetër, e cila është më se reale. Për

0