26 Feb 2014

Pdf

0
24 May 2013

Ramadan

0
11 Apr 2012

Articles

Etika e shoqerimit dhe vellazerimit sipas Gazaliut Omer Musa Ai që është zhytur krejtësisht në dashuri ndaj Allahut, vazhdimisht dëshiron ta kënaqë Atë dhe dëshiron t’a takojë në Ahiret, edhe kur e do dikë tjetër, dashuria e tij do të trajtohej për hirë të Allahut. Themi kështu sepse është e

0
11 Apr 2012

Poezi

Jo me fjalë e me llafe, Nëpër klube edhe kafe. Por në jetë, atje në mejdan… Beli vehten burri e ban.   Tamam si drita e Islamit Vigjilent  i rrinë Imanit Porsi feneri i kalasë, Gjithmonë para i del belasë.   Zoti ju rujtë e ju nderoftë, Jeta mbarë gjithmonë

0
10 Apr 2012

CELEBRATING KOSOVA’S INDIPENDENCY

Celebrating Kosova’s Independence at AICC March1, 2008, Albanians at AICC celebrated Kosova’s Independence. The happiness and joy was obvious on everybody’s faces, Albanians celebrating with pride as well as their friends who supported Albanian case in Kosova. Inside AICC you can see almost everybody wearing Albanian national colors (black and

0
01 Apr 2012

Video Test -2

0